-->

Friday, February 21, 2014

Perubahan baru 2014

Salam 1 Malaysia.

Hye-hye U alls. 

Ape khabar kah anda?
Tak lupa gak pada blog yang terlampau lama ku tinggalkan. Haha. 8 months. sobsob. sadis kot. Tapi alhamdulillah. Insyaallah tahun 2014 aku akan cuba curik masa update entry. Huhu (^_^)

Kepada kengkawan yang dicintai. sorry sebab dah lama tak blogwalking ke blog korang. Maklum le busy then takdo internet bulan-bulan sekarang agak memayahkan aku nak skodeng-skodeng blog korang. Huhu. Jangan marah and kecik hati yee. hehe. :)

Jangan risau aku tak pernah lupa kan korang semua. hehe. Just nak share dengan korang. aku dengan bangga nye nak gitau yang aku dah ubah penampilan sikit kat blog aku ni. Hurmmm. Ke pinked pinked. (sesuka hati je tambah 'ed' tu). cer tengok gambar di bawah ni yer. Hukhuk. :S


Old version
2014 version





 Yang latest ni cuma header je belum create lagi. Tengah cari ilham. Tak pun tunggu idea dari langit. Haha. Still memikirkan camno nak bagi kelainan sikit dari before ni. Poning gak sebab aku ni agak kurang kreatif. Asyik nak letak kartun je. Haha. Insyaallah akan berusaha bersungguh-sungguh. Peace!! :D


Sebenarnye banyak benda lagi nak cerita. Cuma masa tak mengizinkan. Cewahh. Mesti korang tertanya-tanya kenapa aku tetiba senyam kan?? Haha. Just tunggu next entry. Dak Fisha akan kembali seperti. Insyaallah. Moga-moga begitu lah. Amin.


See you soon u alls. Love u. :)


p/s: Masa dalam proses mengenali balik setiap inci setting dalam blog ni. Err. itulah lama sangat tinggal kan dah kaku kelu. Hapah pun tak paham. Kekoknye. Doakan aku jadi teror cam dulu. Wakaka. :)




Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

6 comments:

Cik Nur™ said... Reply

lamanya tak singgah sini....

blog dah cantik, harap lepas ni mood blogging tu datang yea.. :)

Zayani Zulkiffli said... Reply

nampak lagi sweet :)

http://nurulzayani.blogspot.com/

Muhammad Taufiq said... Reply

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Yana Libra said... Reply

ada berita baik ke fisha? hehe :)

saya pun sekarang ni jarang2 je dapat bukak blog..status sekarang ni buat saya kurang sikit masa nak berblog..hehe..

Izzati Amira said... Reply

semoga semakin aktif !! hehe

Ania said... Reply

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.