-->

Thursday, May 9, 2013

Bila Semua Dah Berakhir

Hye korang semua. weee~ hee~

Sihat dok? Penantian seribu harapan. Cehhh~ :P

Ya Allah. Lame benau ler tinggal kan blog ni. Actually, aku busy sgt dengan dunia ilmu. Cewahhh. Hehe. Dah ramai betul dok tanye bila nak updatenye. Kesiannye korang. Mesti dok tertanye-tanye gitu kan. Hehehe.

So, dalam kepala otak ni memang tgh banyak bende yg da tak sabar-sabar nak dimuntahkan kat entry ni. Biar aku cecite satu-satu k.

Firstly, just nak share dengan korang ape yg aku n the group da create tuk Final Project kami.

Dari Lalang ke Kertas
Kami hasilkan kertas dari lalang. So, kami bandingkan dengan ciri-ciri standard kertas A4. Hem, hasilnye amat memuaskan. Jadi lah kertas cam gambar kat atas tuh. Alternatif baru lah sebagai bahan ganti pokok. Lalang ni kan mudah nak tumbuh and cari. Betul tak?

So, ape salah nye kita gunakan. Dari asyik guna pokok. tak pasal-pasal lagi teruk global warming kat dunia. Hohoho. ( Da start berhujah pulak pasal environment. kikiki :P). Takde lah hebat mane pun. So far so goos lah. Panels pun okeyh jer.


Hem. Tak sangka cepat betul mase berlalu. Akhirnya aku dah grad. Alhamdullilah. sedih pulak nak berpisah dengan kengkawan . Byk kenangan kat PSIS.

Ahli group final project

Photoshot lepas habis presentation

And yang terakhir. Sempat gak lah kami bergambar bersama before masing-masing membawa haluan (berpisah lah senang cerita). hihihi ^^. Banyak betul kenangan yang dah kita cipta bersama. semoga masing-masing berjaya di dunia dan akhirat. Amin. Miss u all a lots. huhu :)


Last moment with them

Okeyhlah. Sampai sini saje. Wait for the next entry k. Sekian :)

p/s : For your information, aku dah dapat kerja tapi sementara lah. Hihihi. wish me luck k. :)
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

12 comments:

Cik Kay Jue said... Reply

baru blh.. hehehe....

wah... itu dia projek final fisha... bagus la ada kene mengena dgn alam sekitar.. >_<

Haruno Hana 하나 said... Reply

wah! akak dah grad ya? alhamdulillah :) bagus final project akak tu, relate ngan alam sekitar.. boleh jadi idea utk elak guna pokok je ^^

Siti Rohaida Yusof said... Reply

bermulalah kehidupan yang baru dan suasana yang baru..selamat menempuhi alam pekerjaan ye dik

Mek Onie said... Reply

rindu ke poli onie dan paling penting rindu ke dak fisha sorang niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

nur nadzirah said... Reply

eh akak dah grad ke ? sekejap nya..

sa mic said... Reply

taniah ! hehe xD all the the the the best tau :D

Zaharah Jamilah said... Reply

wah, hebatnye.. tahniah3x

singgah sini, dan follow

Cik Nur™ said... Reply

lalang ke kertas..
mmg hebatlah.. :)

Yana Libra said... Reply

tahniah dah berjaya tamatkan diploma! :)

Mohd Azyreen Abd Rahman said... Reply

asalam kak boleh x kongsi cara nak buat kertas dari lalang untuk saya jadikan sains project tingkatan 4

Mohd Azyreen Abd Rahman said... Reply

asalam kak boleh x kalau kongsi cara nak buat kertas dari lalang sebab saya kena buat reseach tentang lalang untuk science projevt form 4

dya bunga said... Reply

Bru dya tahu boleh buat kertas dri lalang.. Good info.. Tahniah kak dah grad.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.