-->

Sunday, December 2, 2012

Cover Photo Facebook Yang Unik


Salam 1 Malaysia.

Hyep! Korang semua sihat ker?

Kali ni gua. Errr?? Gua?? Opss! Tergangster pulak. Hiks. Actually aku nak share beberapa gambar yang unik dalam entry ni. Terjumpa lak kat google. Hohoho. Kantoi sudah. Ape yang dimaksudkan tuh? Hehe.

Cover photo lah kengkawan. Hurm. Gambar "Cover Photo Facebook" yang sangat unik bagi aku. Ni lah yg nak aku sharekan. Tak tau lah ape pendapat/reponse korang pulak kan? hehehe. Ape-ape pun selamat menjamu selera dengan gambar-gambar kat bawah ni okeyh!

Oppss! Hampir terlupa lagi. Just nak wish. Tahniah kepada Harimau Malaya aka Malaysia sebab berjaya mematahkan sayap Sang Garuda. Hoho. Good Job guys! Make sure kasi jatuhkan Gajah (Thailand)  pulak sampai terduduk. Terus jadi Gajah Duduk(kain pelekat). Wakakaka.

Mari kita menjamu selera bersama-sama :)

Version Ikan Jerung. Warghhhh!



Version Lifestyle


Version Alien


Version Underwater

And the lastly

Version Angry Bird

Unik tak? bagi aku unik sangat. Hehe. Aku paling suka yang last. Version Angry Bird. Ni semua penangan photoshop. terbaik lah. Korang memang kreatif babe! Haha.

So, ape pulak pilihan and pendapat korang? Boleh tinggalkan kat komen bawah ni. Like lah jugak okeyh. Peace! :)


Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

16 comments:

deno said... Reply

memang sangat unik!!! mcm mana ya... nak buat mcm tu jugak... hehe

-meeSUPERGIRL- said... Reply

yg k4 tu mcm tak mnjadi sgt .. hehe ..

rindu fisha ;)

pha is said... Reply

pergh.. kreatif..!!

onie said... Reply

unik sangattttttttttttttttt awak :D

Misz Fazie said... Reply

gila unik! haha terbaik lah dorang ni

Ayie Abas said... Reply

aah..unik laa...cantik pulak tu...dasat diaorg :)

Cik Nur said... Reply

unikkk..!
suka underwater..hihihi

sa mic said... Reply

wa suka version alien tu, heheh .Kreatif siot

Puteri Diyana said... Reply

pergh! mmg unik..dahsyat ahh..
suke 3,4 n 5..yg paling suke..last sklie..~angry birdd!
weeeeeeeeeeeeee! ehehhehe

Cik Kay Jue said... Reply

wah mmg unik sgt.. teringin nak buat tapi xde masa... huhu

Y I Y I said... Reply

hey makcik. sudilah melawat belog baru kita ! :) http://enigmainc.blogspot.com/

O CIKTEDDY said... Reply

cik suka jerung tu! photoshop ni sume..hehe

maaf lama x jenguk sini,bz ;)

huda said... Reply

oh my! unik sungguh! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.