-->

Tuesday, November 6, 2012

RM 1K dari Nuffnang

Assalamualaikum. Salam 1 Malaysia

Warghhhhhhhhhhhh!! *melopong jap*

Betul ker ape yang aku tengok ni ??? RM 1K ???? Errr Haha

What?????

Haha. Actually. Aku nak berkembang kucup jap hidung aku ni sebab usaha untuk menaikkan followers dalam blog kesayangan ni telah berjay. Hooooyeahhhhh!! Siapa tak suka kan follower dah mencapai 1k. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Syukur and gembira sangat. Congrats kat diri sendiri. *Tepuk-Tepuk bahu* Ahaks.

Terima kasih gak kepada rakan-rakan bloggers yang singgah n follow blog Fisha Adura aka Dak Fisha ni. Tahniah jugak buat Follower ke 1000. Datin Anis. Nah amek entry ni. Khas untuk kamu. HewHewHew.

So, Ape lagi korang. Jom lah ke blog Datin Anis. Follow lah dia gak. Tambah kan kenalan. hehehe. Just klik link nama Datin Anis tu jer okeyh. Terus ke blog dia.Tak pun klik header dia kat bawah ni okeyh. Selamat berkenalan dengan dia semua. :)



Heade yang cukup simple & nice. Terima kasih yer Datin Anis sebab sudi singgah and follow blog Fisha Adura. Keep in Touch :)

p/s : akan beraktif dalam dunia berblogging semula :)


Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

13 comments:

deno said... Reply

makin ramai la jenguk blog ni nanti ya... congrates! :)

Cik Nur said... Reply

baru nak minta tips mcm mana nuff boleh jadi 1K...

rupa2nya..ada lagi hebat..!
tahniah fisah.. :)

:)

sha my heart said... Reply

tahniah..
Xsbar pulak tggu follower ke ribu2 ni kn? Best kn dpt follower.
Igtkan dapat rm1k dr nuffnang, tabik r. Huhu.

sarahhernyzar said... Reply

meh lah banje sara.
haha. :)

faizfakhirin said... Reply

waaaaa...bleh shopping sakan gini

♥ Datin annieyZz ♥ said... Reply

Amboii , HAHA .terima kasih sis . kembang kempis daa hidung ni . HAHA :)

Aimi Syahirah said... Reply

Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

Cik Kay Jue said... Reply

wah tahniah fisha.. >_< semakin famous la fisha lepas ni... hehehe..

onie said... Reply

lamanya tak datang siniiiiiiiiiiiiiiiiii ! rindu ! tahniahhhhhh,keep it up hokkay :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.