-->

Sunday, November 4, 2012

Hakikat Seekor Kucing

Assalamualaikum. Salam 1 Malaysia.

Entry kali ini aku nak share pasal kucing. Hurm? Kucing? Haha. Aku seorang yang sangat takut kat kucing tapi memang tak dinafikan kucing adalah makhluk ALLAH SWT yang sangat comel. Err. Rasa nak tumbuk-tumbuk jer muka kucing tuh. Haha. Tak lah. Gurau jer. (Pegang kucing pon takut, ade hati nak tumbuk)

Bukan ape. Aku ade memory pahit waktu zaman kanak-kanak ribena dulu. Dulu aku suka gila kucing. Tapi disebabkan 'Mak Kucing' yang mengong tuh. Gigit tangan aku. Terus aku berpaling tadah pada binatang lain. Hahaha. Mangkuk kan aku ni. Ahaks!

So, Entry ni aku de selit kan gambar Kucing. Hahaha. Hadam lah banyak-banyak gambar yang aku insert ni. Hehehehe.

Hakikat Seekor Kucing. Hee

Err aku rasa nak sepak-sepak kucing ni

Kucing mengong

Opera babe

Hahaha. Kucing pon nak try gak semua ni.

LOL

Alahai sedihnya muka

Okeyh lah. Korang dah cukup hadam tak? Hahaha. Ape pendapat korang dengan gambar-gambar ni? So, boleh lah tinggal kan komen korang kat entry ni. Adioosss!


Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

18 comments:

Cik Tie@Akak said... Reply

wahh..kiut giler kucing2 ni..

Ammelia Yusoff said... Reply

saya pun takut kucing. hahaha

MéuzAngelo™ XXIII said... Reply

trauma boleh dirawat.. kamu je taknak mencuba.. hehe [link blog saya]

Dak Fisha said... Reply

@Emas Putih : ternyata hakikat kecomelan kucing ni kan. :)

Dak Fisha said... Reply

@Ammelia Yusoff : wahhh ade geng la saya. peace!

Dak Fisha said... Reply

@MéuzAngelo™ XXIII : hehehe. yela awk. tgh beransur pulih lah ni

Cik Nur said... Reply

comeikan..
kucing ni manja tau..
xperlu takut,..hihi

-meeSUPERGIRL- said... Reply

kucing yg tsgt comel pun takot? Haha

Engku Muzahadin said... Reply

Singgah sini baca entri & FOLLOW sekali :)Dari Kelab Blogger Ben Ashaari`

http://engkumuzahadin.blogspot.com/

dhiashahida said... Reply

singgah follow awk..
kiter suka gila eow...sgt emo klu eow2 ni didera or dibuang..;(

Fizalinolie said... Reply

Wah! cutenye kucing2 tu. rasa nak ambik jer. apa2 pun thanks kerana sudi singgah dan follow blog akak. selamat berkenalan. keep in touch :)

sarahhernyzar said... Reply

sara suka sgt dgn kucing.
kat umah ada lebih 10 ekor tau.
cecomel semua. memanja je semua.
bila panggil dorg paham je.
itu sgt comel.

Atifah Zulkifle said... Reply

gambar yg teratas tu comelll :D Atifah pun takut dengan kucing sebab pernah kena cakar dulu. haha

nur nadzirah said... Reply

Kite suke kucing :) btw,kite amek kos akaun. Nape kak?akak poli sane jgak ke?

Safuraa Abdul Rashid said... Reply

hehehe..sy pun dlu penah takut kucing..tp skang bolehlah..cme x gemar pd kucing yg ske menggesel2 tu..heheehe.. :)

dya bunga said... Reply

kucing tu sgt comel..tpi dya kalau anak kucing takut nk pegang..huhuuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.