-->

Monday, October 8, 2012

Doakan Diri Ku

Assalamualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hallo rakan-rakan handaian sekalian.

Ape khabar kah anda semua? Mungkin semua baik-baik belaka bukan?? Alhamdulillah and good lah kan. Haahaa. Hem. Aku ade something nak habaaq mai kat orang ni. Berita yang sedih lah jugak (bagi aku lah tak tau lah bagi korang macam mane kan). Aku akan stop update entry sampai raya haji kot. Uhuk-Uhuk. Batuk ngade-ngade. Ahaks.

MUET MUET MUET

Nak tahu sebab ape ??

Sebabnya. Aku busy lah. 17aribulan ni aku de test speaking MUET. Pastue pra-presentation final project pada 23aribulan ni gak. lagi 2 minggu lagi tuh. Allahuakhbar. Memang dugaan buat aku. Semoga semua yang berlaku ni ade hikmah. Insya-Allah.

Hope korang semua pon doakan lah jugak tok kejayaan aku yer. Hohoho ^^

So, kene practice english lah pasnie. Haha. Oh My English! Alamak. Kantoi lah pasnie. Da lah english pon K.O. errr.  Memang broken lah english language aku. Huh! Sabor jela Mak Jemahhh oit. Hikhikhik.




Lets speak english with me. Practice make perfect. Hehehe. (^_^)

Ok lah. Sampai sini saja watikah dari Fisha Adura aka Dak Fisha. Tq. Daaa.

p/s: Insya-Allah. Sebusy mane pon, aku tetap akan blogwalking blog korang ok. Don't worry bebeh. :)



Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

7 comments:

Cik Nur said... Reply

nur doakan semuanya berjalan dengan lancar ye..

xpelah fisha..dahulukan mana yg penting k..

dah settle semua..boleh sambung berblogging balik.. :)

Haniey Chiey said... Reply

Good Luck yeah ! May Allah bless you Fisha xD

nur nadzirah said... Reply

good luck sis :) dah lama takjengah . dah berubah rupanya blog akak.cantik.. :)

Yana Libra said... Reply

good luck ok! do your best :)

Puteri Diyana said... Reply

akkk..
good luck okay~ do ur best!!

heee.. :)

ELeEa said... Reply

Good Luck =)

following you...
ada ms sila jengah blog sy
thanks =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.