-->

Friday, September 28, 2012

Segmen E'raz Fadli : Blogwalking

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Klik banner

Hallo-Hallo semua.

Cer tengok atas ni. Simple je banner segmen ni kan. Actually, aku dah lama sangat tak join segmen sebegini. Busy sangat dengan assignment bagai. Sampai korang-korang nye blog pon aku tak sempat nak blogwalking.

So, aku berminat nak join this segmen. For bro E'raz Fadli. Salam perkenalan ye. Hehe. Saya dah follow blog, dah like page and photo awak jugak. Tengah rajin gila ni. Haha.

Hah. ape lagi korang semua. Jom lah join segmen. Mane tahu rezeki korang. Ade hadiah tau. Hehehe.

Ok lah. Aku tag segmen ni kat semua blogger. Selamat bersegmen semua. Kalau nak join korang boleh klik banner di atas yer. Tak pun. Klik SINI.

p/s : uhuk-uhuk. mood saya tengah rajin gila. :)


Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

19 comments:

Cik Nur said... Reply

selamat bersegmen fisha.. :)

Sue PeLik said... Reply

selamat bersegmen!!!!! huhuhuhu

.::: Princess MOMOY :::. said... Reply

selamat bersegmen dear fisha
salam kenalan dari momoy

nina said... Reply

nina folow sini..:)

siti situ sana sini said... Reply

hai...dari segemn yg sma...dh follow awk..jom BW & follow back...
http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Nur Razlinda said... Reply

done follow you.. terjah dari segmen BW yg sama.. salam ukhwah..jom follow back ! :D

Juz A Bluelygirlz.... said... Reply

Hye.. dri segmen yg sme ^^ ..
done follow u..
visit my blog ea..
klu sudi follow la skli ^^

Eraz Fadli said... Reply

Terima kasih sebab sudi join segmen ni.. Senarai Peserta SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING telah disenaraikan.. Jom terjah link masing-masing di link SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING atau link dibawah.. :

http://www.erazfadli.com/p/peserta-4th-segmen.html

Selamat Berblogwalking.. ;)

Dikbi Kamaruddin said... Reply

dari segmen yg sama + follow
jom ke blog saya.. :)

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Affiqahfarahain Dzulkifflee said... Reply

dari segmen yg sama :) dah follow awak ~
http://affiqahfarahain.blogspot.com/2012/10/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Aimi Syahirah said... Reply

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

Isabel Diaz said... Reply

Singgah sini sambail follow,

Jom follow saya sekali,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

norzibeautilicioushouse said... Reply

Assalam fisha.. kakzi dah folo awak... nice blog.. :)
jom folo sini dari segmen yg sama,

http://norzifoodilicioushouse.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blokwalking.html

wantie said... Reply

salam kenalan
dari segmen yg sama

arnissa said... Reply

salam..

singgah dri segmen yg sama.. salam kenalan..

http://arnissastory.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.