-->

Sunday, September 16, 2012

Merdeka-Raya Feast 2012

Assalamualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hello gurls and guys sekalian. Sihat tak?

Sejak akhir-akhir ni. Aku takde masa nak ngadap blog. Busy dengan assignment bagai yang tak henti-henti datang menerjah aku. Adusss! Pening bangat dong. (opss. jadi indon lak) Hehe. Mesti korang dah lupe kat aku kan? Betul tak? Hohoho.

Hem. pejam celik. pejam celik. Dah bulan 9. And bulan syawal pon dah nak meninggalkan kita. So sad. For me, syawal kali aku tak rasa sangat seperti syawal-syawal before. Kalau tak excited tuh mesti ade. Wajib! Hem. Mungkin cuti yang sekejap. Assignment berlambak-lambak. da start mood final project. So, ni bermakna aku da kena fokus gila punye gila. Dah takleh gediks-gediks bagai. Hahaha. (yke??)

Hope aku boleh buat yang terbaik, cemerlang, gemilang and terbilang. Doakan aku yer korang. Hehe. Ok. Berbalik dengan tajuk asal aku. Aku nak share beberapa gambar aku di event raya ritu. Best sangat. Makan pon konyang and masing-masing nya dress up memang meletop lah. Terbaik! Jom kita cuci mata. Ayuh!

This Merdeka-Raya Feast bertemakan hari merdeka. So, tema baju kitaorang pon kena ikut cam warna bendera lah. Biru, Merah, Kuning and Putih.

Dari kiri : Nurul, Shaz, Kak Aini, Naza & Zafira

My Classmate :)

Group Merah Membara

Group Biru Perpaduan

Group Kuning Berdaulat. Nope bersih ok.

Mellisa and me
Actually, mellisa ni pon seorang blogger gak tau. Ni blog nye. Mellisa Juyaini's. So hallo-hallo gak lah kat dia okeyh. Boleh tambah followers gak kan. Hehehehe.


Okeyh lah. Cukup untuk setakat ni jer. Akan di update kan lagi tok next entry. Just wait ok.

p/s : Salam Syawal yang terakhir and Selamat Hari Malaysia dari Fisha Adura aka Dak Fisha.


Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

7 comments:

muhammad asyraf said... Reply

wah.. bestlah ramai-ramai pakai baju sama.. cute sangat.. dah terjah kawan awak tu.. moga-moga di terjah ssaya semula.. :)

cweet pinky said... Reply

wah , meriahnya , cantik2 sume , hehehe :D

Haris Khairuddin said... Reply

xde pon geng baju warna putih suci murni?? kalau x dah mmg cukup nak jadi bendera mesia. hehe.. ;P

dyabunga said... Reply

meriahnya..hihhilama xsinggah sini

Everything's Everythings said... Reply

Wahhh meriahnya event raya ^^
Ad exchange gift ke ap ni? masing2 pegang hadiah tu xD

Cik Nur said... Reply

wahh..mmg nmpk meriah..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.