-->

Tuesday, August 7, 2012

Hangout 2012

Assalamualaikum. Salam 1 Malaysia.

Ape khabar kengkawan ku tersayang sekalian?? Sihat? Rindu kat Dak Fisha tak? Hihihi. (ade ker yang rindu kat aku ni??). Tetibe terperasaan sesorang lak. Haha. Agak lama gak aku tak men tekan-tekan keyboard ni. Asyik busy jer. Takde masa nak update entry baru. Maap bebanyak kat korang semua yer. Hehe.

Entry bergambar.

peace pon boleh
Sambut besday kawan. Besday gurl nya yang depan kek tuh. Chumel kan?? Hehehe. Nampak je kecik kek tuh tapi tak terhabis pon. Lebih-lebih lagi aku. Si cepat muak. (Kutuk diri sendiri).

sedapnye kek tuh
Muka masing-masing (termasuk aku) memang tak leh tahan. Ade je request posing nye. Tapi memang best sangat-sangat dapat hangout dengan member. Betul tak?

Entry bergambar seterusnya.

atas tanah pon boleh kan
Yang ni masa kat KLCC. Nak beli belah situ pon hanya orang kayo-rayo jela mampu. Yang mampu jejalan pusing-pusing situ. Then bergambar sakan. 
da geng :)

Ni lah sahabat sejiwa aku di poly. Makan-Tido-Jalan-Gelak-Nangis. Semuanya lebih kurang gitu lah. (eh? yeker?paham-paham sendiri lah) Hahaha.

Bajet takut konon
Haha. Lawak lah gambar kat atas ni tapi upload gak lam entry ni. (cewahhh cam bajet je). Hehe. Ni lah aktiviti aku buat masa terdekat ekoran dalam bulan 7 ke 8 ni.

Actually, aku saje nak share dengan korang. So, ape pendapat and aktiviti korang pulak??

p/s: Maap. Aku seorang yang simple dimple. Hehehe. Peace.


Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

7 comments:

daya jamal said... Reply

terliur tengok kek too . :D

Dak Fisha said... Reply

@daya jamal : hehe. sabor-sabor yer. hehehe

Nyue said... Reply

ala.a....sambut besday xajak yea..ehehehehe..

tgk keakraban 5sahabat..tertingat zmn nyue sek..huhuhuh..miss de moment

Cik Nur said... Reply

simple itulah yg menarik canti dan the bomb..hihi..

fisha, gmbar yg akhir tu cantik..!

QasehnyaRania said... Reply

salam kenal...dan follow sini juga
bestnya hangout ramai2 ceng gini kan =)

dyabunga said... Reply

lain kali kalau xabis bgi lah dya kek tu..hihi

Cik Kay Jue said... Reply

wah bestnyer.. jelas ckj.. huhu.. nk ikut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.