-->

Thursday, July 12, 2012

Mood Study Kembali

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Lamanya tak update! berhabuk. bersarang da blog ni. hehe. korang semua pe kabar? sihat? rindu kat dak fisha tak? (ceh perasan, ade ker orang nak rindu kat aku ni), cam euw-euw jer. Hohoho.

Actually, buat pengetahuan korang aku akan gerak balik poly esok bersamaan dengan 12 julai 2012. khamis. hehe. so, maybe terbantut la nak update blog. takpe-takpe. Insyaallah. akan di update gak walau pu lambat,

sem baru azam baru


miss korang sesangat tau. hehe. aikk. rasa pelik lak update kali ni. al-maklum da lebih sebulan tak update. rasa kekok ngan janggal lak. kikiki.

tapi terharu gak bila rakan-rakan terbaik dak fisha yang tak putus-putus berkunjung ke blog aku ni. terima kasih korang. korang memang terbaik lah. sayang korang sangat-sangat tau!!!

oklah. sekian saja dari dak fisha yang cute ni. hohoho (^O^)


p/s : rindu nak komen kat entry korang tapi masa mencemburui lah.
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

13 comments:

cweet pinky said... Reply

hehehe , naseb update , dapat la CP jejak kat sini . hehehe ~

Nyue said... Reply

miss fisha...windu nyue x??
heheheheh, alhamdulilah mmod stdy kembali so stdy elok2 taw :)

Chic Na said... Reply

lama tak nampak fisha. study rerajin ye. ;)

Cik Nur said... Reply

Fishaaaaaaa...!
lamanya tak nampakkk..!

cepat update lagi nnti..jgn tggal blog dahh..hihih

Yana Libra said... Reply

good luck in your studies..hehe :)

Zaza Ridzlan said... Reply

rindu kt entry fisha..cepat2 timbul..hehe

E'in said... Reply

blaja rajin2.. :)

nur nadzirah said... Reply

akakkkkkk ... hehe :) saje je.. :P eh,akak dah masok sem dua?akak study kat mane? *baru nak tanya..hehe..

yana yani said... Reply

tkper klau ada msa..blogwalking lah byk2

Cik Kay Jue said... Reply

biasa la tu fisha... kita kan pelajar.. begitu la lumrahnya.. huhu..

-SUPERGIRL- said... Reply

belajar rajin2 yeee :) kmane mghilangg ?

Cik Retiss said... Reply

selamat ber-study akak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.