-->

Friday, June 1, 2012

Doodle Free

Assalammualikum. Salam 1 Malaysia.

Aku nak bagi doodle free. Hehehe. Amek lar. Tak lawa mana pon. Aku ikhlas nak bagi korang. Hope korang enjoy ok. Sayang korang sangat-sangat. Hohoho (^O^)




p/s: yang tang mata and badan tu korang edit lah ikut kekreativiti korang yer. Aku akan update free doodle yang ade badan nanti. Just wait ok. Peace.
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

13 comments:

Yana Libra said... Reply

cantiklah fisha..hehe~~

tapi saya pun tak reti nak mengedit2 ni..buruk je kalau saya try..hehe ;P

Nyue said... Reply

ahahah,,cute manis tertudung...bab mata itu yg lemah fisha..ahahah...

munirah said... Reply

Comel doodles tuhhh ;D

Cik Kay Jue said... Reply

fisha buat pakai software apa?

Sharon said... Reply

Cantiklah doodle awak! (Tapi kenapa tak ada muka eh? :P)

Lovely one! :)

Cik Nur said... Reply

Nur kembali...!! :)

comei..! nur bab2 nak buat doodle ni mmg lemah..!

huhuhu

O CIKTEDDY said... Reply

pndainya dia..untunglah..huhu

farah hanim said... Reply

cutenye even tak tak de rupa
hehe :D

Zaza Ridzlan said... Reply

cute tgk diorang pakai tdung bercorak..lawa.. =)

|shuhadaothman|TM said... Reply

cantik n kemas je. x pandai buat cmni lg. shu amik 1 boleh? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.