-->

Thursday, April 5, 2012

Sticker From CKJ

Assalamualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hye-Hye Readers ku tercinta. Sihat tak?

Rindu pulak nak mengomel dalam entry ni. Ritu busy sikit, tuh yang ade bape hari tak update blog tuh. Busy dengan report. Tinggal sebulan je lagi nak abes praktikal. Risau betul mase presentation depan panel nanti. Hope korang semua dapat mendoakan kejayaan dak fisha yer. Hehehe.

Actually, aku excited sangat-sangat. Plus-Plus. Dapat hadiah sticker dari CKJ aka Cik Kay Jue. Nak ke blog CKJ??? KLIK SINI yer. Alhamdulillah. Terima kasih bebanyak yer CKJ sebab sudi buatkan sticker ni tok dak fisha. Terharunya. Cantik bebenau. Hihihi. Asyik dok tenung jer sticker ni dari tadi.

ni header blognye

Ni lah first time dapat sticker dari rakan blogger. Hem. Kalau CKJ buat bisness sticker ni pon okey jugak. Belum pernah lagi jumpe blogger yang buat sticker. Doodle banyak lah kan. Hehehe. Hanya cadangan sahaje. Ne tau CKJ ni buat just untuk suke-suke jer. (suke-suke aku jer buat andaian).

Nak tengok sticker?? Di bawah ni yer.

cantik3 sangat2.

Itu sajer dari dak fisha. Opps. Terlupa pulak. Sape-sape ade banner tuh. Ape kata exchange banner dengan aku nak?? Hehehehe. Buat iklan kejap.

p/s : To CKJ : Banner CKJ sudah diletakkan di tempat lain. Nak tengok boleh KLIK SINI ataupun klik tab di sisi kiri blog dak fisha yer. Peace. Hehe.


Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

15 comments:

nur nadzirah said... Reply

gudluck kak ^__^ . btw, cantik la sticker tuu~ pink gitu..hehe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said... Reply

comel... buat sendiri eh sticker tu?

Cik Kay Jue said... Reply

aisayman... cepat dan pandai saja si dak fisha ni buat entry pasal sticker ckj ye.. hehe.. thanks.. ckj mmng ada ambil tempahan... tapi setakat ni tempahan edit gambar je.. yang design2 ni belum lgi ada permintaan... hehe..

wah bagus juga ea idea fisha.. ckj nak buat sticker ar.. buat kelainan sikit.. sebab ckj tak tau buat doodle.. huhu..

thanks sbab letak banner ckj di page tab fisha.. ni yang sayang... hehe.. >_<

Dak Fisha said... Reply

@Cik Kay Jue: hehehe. sepantas kilat. ecececehh.
hah. ok la tuh. nanti fisha boleh tempah. kan-kan-kan.
same-same ckj :)

Cik Kay Jue said... Reply

fisha nak tempah? boleh je.. no hal la.. jerit je kat shout box or fb ckj ea.. hehe..

Pka Rahim said... Reply

hi..!
jom baca entry baru pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ziela-make-up-by-pka-rahim.html

tq :)

Dak Fisha said... Reply

@Cik Kay Jue: nak2. hehe. ok2. nnti fisha jerit2 kuat.kikiki

Dak Fisha said... Reply

@aRa ❤ aFiq™: cantik kan? lau berkenan. boleh tempah kat ckj

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.