-->

Sunday, April 29, 2012

Sky of Love

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hello rakan-rakan tersayang sekalian.

Lame betul tak update blog. Bersarang-sarang dah. Hehe. Actually, aku busy dengan report. Plus-plus balik rumah kat Melaka. Berehat lah bersama family tercinta sekarang. Alhamdulillah. Lepas jugak hajat nak jumpa Ibu Ayah. Adik2.

Dalam dok bosan kat umah tuh. Aku layan lah movie ni semula. Koizora: Setsunai Koi Monogatari. aka "Love Sky: A Sad Love Story". Citer ni keluar mase 3 November 2007. Korang pernah tengok x? Aku baru jer tgk citer ni mase tahun lepas. Aku tengok berapa kali pon tetap sedih sangat. Menitik-nitik airmata jatuh. Tetiba jugak terminat pulak dengan hero heroin dalam citer jepun ni. Hehe. ^^

Ni la citer tuh.
Memang sedih betul. Last sekali si hero mati. Sebab sakit kanser. Mane tak mengalir airmata aku ni. Hehe. Hingus pon meleleh jugak. Hihihi. Tapi ade cam lelucah sikit lah. Tak lah teruk cam omputih tuh. Standard lah citer jepun kan. Tak lari dari semua ni. ^^

Lagipun buat ape aku nak focus kat bab yang lelucah tuh kan. Better jalan citer nye. Betul x?

Masih laki tuh dah nazak
Suke time Part ni.

Kalau korang pernah tengok? Sila-sila lah tinggalkan komen korang yer. Takpun ape pendapat korang tentang citer ni. tak kisah lah dah tgk ker belum. ok? hehe.
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

18 comments:

Haruno Hana 하나 said... Reply

citer ni BEST XDDDD suka sangat2.. hehe.. sedih bila lelaki tu amanatkan kawan dia suruh mai jenguk n letak hadiah kat kubur anak dia stiap tahun :') tp sedih lagi part lelaki tu mati :'(

Nana Jay said... Reply

heee, tak pena tgk lagi hii

nur nadzirah said... Reply

tak penah pun lagi . macam best je . ^__^

Puteri Diyana said... Reply

x pnh tgk lagi laa akk..sbb adk x lyn sgt korea
p nmpk cm best je cite nie..
btw..akk taw x kat web mana nk tgk cite korea online ?

Cik Nur said... Reply

xpernah tgk la fisha..!
tapi dari sipnopsis ni, nmpk mcm best..!

Cik Kay Jue said... Reply

macam best je.. heheh ckj jarang layan cerita korea.. hehehe..

Myra Azraff said... Reply

yay yay,jom tengok :D

-SUPERGIRL- said... Reply

tak penah tgk lahh .. tp mcm best je fisha cte ..

Dak Fisha said... Reply

@Haruno Hana 하나: sedih kan. meleleh airmata ni hah.

Dak Fisha said... Reply

@nur nadzirah: tgk lar. rugi xtgk..
mmg best. ade pgjrn.

Dak Fisha said... Reply

@Puteri Diyana: mmg best pon. sesekali try la lyn.
byk dik. nanti akk gtau k.

Dak Fisha said... Reply

@Cik Nur:mmg best pon cik nur. mai2 la tgk.
hehehe

Dak Fisha said... Reply

@Cik Kay Jue:best sesgt. try la tgk sesekali cte 2 cam gini ckj :)

Dak Fisha said... Reply

@-SUPERGIRL-:mmg best pon mee. try la tgk.

Zaza Ridzlan said... Reply

tak pernah tgk lagi..hihi

dyabunga said... Reply

tak pernah tgk citer tu lh..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.