-->

Tuesday, April 24, 2012

Si Comel Dalilah

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hello korang. Ape khabarae? Hehe ^^

Sejak akhir-akhir rase takde mood and malas pulak nak update blog. Tapi ade sebab kenape aku tak update blog ni. Rase dah bersarang lipan dah. Opps!! Aik ade ker ae?? Hehehe. Almaklum lah praktikal ni, banyak jugak benda yang nak disiapkan. Nak-Nak. Dah nak penghujung praktikal ni, report kene cek tol-tol pastue kene buat slide. Rase kejap jer praktikal. Tup-Tup da nak abes. -.-

Mengeluh plak dak fisha ni. Hehehe. Entry kali ni ialah kesinambungan dari entry ritu. Ingat lagi tak, budak chumel gigi 4 batang tuh. Hihihi. Sajer nak cerita dengan korang pasal dia. Jom kita kaji sesame yer. Nak tengok entry tuh? Boleh KLIK SINI yer.

Name : Khairah Dalilah Binti Khaerul Edduan ( Aku lupa sama ade nur atau tak)
Umur : Setahun lebih gitu.
Status : Single Mingle.
Relationship : Anak buah aku. Kira baby comel ni anak abang sedare blah ayah aku.
Hobi : Suke menjerit, gelak. Hehe
Tempat Tinggal : Biarlah rahsia. ^^

Kat bawah ni aku ade share kan gambar.

same tak muke saya dgn papa?

Pin-Pin. Yang belakang tu mama saya.

Ini lah gambar mama dan papa dalilah. Hehehe. Sajer kasi popular sikit.

yang kanan & tgh ni pon anak buah aku gak 

Ade macam anak cina tak ??

Rindu pulak kat semua anak-anak buah aku. Terase diri ni nak jugak ade baby. Seronok kan. Hehehe. Even takde kakak and abang. Tapi anak buah sedare-sedare pon jadi lah. Hohoho (^O^)

Ok itu sajer coretan dari dak fisha. Semoga terhibur. Peace!

Sekian Terima Kasih.

p/s : Dak Fisha ni anak sulug sebenarnya. Sedikit clue about Dak Fisha.


Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

19 comments:

NURUL AMEERA said... Reply

SINGGAH SINI...DONE FOLLOW U BACK..NICE BLOG :)

BungaTulip said... Reply

Dak fisha praktikal katne tu..
pas abis stdy dah leh kawin dh.hehe :)riuh je umah tau bila ada dak kecik

Cik Nur said... Reply

geramnya..! bolat2 muka dia..rasa nk cubit.. :)

Khairunnisa' said... Reply

Cute overload! ♥ Tak sabar nak ada anak buah sendiri. Nak tunggu diri sendiri punya, berjanggutlah kucing di rumah ni.

Nisa'

Cik Kay Jue said... Reply

tu la risau betul la dah nak habis practical ni.. mood nk blogging pun macam da kurang... hhuhu..



wah2 geram la tengok dia..! betul la ada macam anak cina.. lagi pakai baju tu.. hehe.

Dak Fisha said... Reply

@BungaTulipdi seremban. hehe. Insya-allah. fisha nak kerja dulu.

Dak Fisha said... Reply

@Cik Nur: sabar cik nur. hehehe.

Dak Fisha said... Reply

@Khairunnisa':kan-kan? hem tulah. mmg lame lgi la..

Dak Fisha said... Reply

@Cik Kay Jue:tula. fisha pon cam mls jer. pk report jer lam kepale ni.

kan? mesti da besar cntik ni. ramai peminat. ehhe

Mellissa Juyaini said... Reply

kemain comel lagi muka dia. macam cina pon ada. lepas ni pemes laa.. hahah ;p

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said... Reply

wahhhh chumel nye ank akak suke tgkk

✿ pink velvet ✿ said... Reply

comeinyer dorang ni ... sume bambam, hehe~~

nur nadzirah said... Reply

comey ^__^ .. eh? akak ade adik tak?

Puteri Diyana said... Reply

muka budak yg last skli uh x bole comel lagi ke?heee
mmg terlalu comel laa..~grmnyee..heee

Nana said... Reply

comey comey belako..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.