-->

Tuesday, March 20, 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hello readers ku sekalian.


Join segmen dari mr. ben ashaari lagi.


Ceritakan serba ringkas mengenai blog anda dan kenapa anda berblog .. Secara jujurnya.

Secara jujur nya sebelum ni aku ade blog tapi dah kena hack. So, aku buat blog baru ni. tapi alhamdulillah followers aku naik dengan mendadak. Dak Fisha Blog ni banyak post mengenai info, my personal and issue related. So, kalau sape-sape nak generate ilmu, moh la ke blog aku ni. Pasti korang nya brain tuh tergenerate dek entry aku ni. Hehehe. Kenapa aku berblog yer?? Sebab aku suke sangat nak share ape yang aku tahu dengan korang. Sharing Is Caring kan? Dapat pahala tau.

Sekian Terima Kasih. Coretan dari dak fisha. Peace.

p/s : sepantas kilat menaip!

Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

6 comments:

Pka Rahim said... Reply

hi! pka join segmen abg ben jugak :)

jemput singgah ye..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

tq..

Pka Rahim said... Reply

hi! pka join segmen abg ben jugak :)

jemput singgah ye..

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

tq..

are_lin@yu said... Reply

Thniah tersenarai dlm bloglist abg ben..salam kenal..ayu..;-)

Fa-zlyn said... Reply

hye fa jalan2 kt sini yer..
jemput datang ke rumah yer..
http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.