-->

Sunday, March 18, 2012

Gila Running Man

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hello readers ku yang awesome sekalian. Ape khabar ??

Waaa. Gila jap!
Fuhh. lame gak aku tak update entry kan. Rindu pulak kat korang and blog ni. Hope korang semua sihat-sihat belaka yer. Actually, aku malas nak update disebabkan aku busy dengan report opis yang melambak-lambak then aku balik ke kampung halaman aku. Melaka. So, memang tak lah aku nak update. mood : rumah manis rumah kan. (dala aku jarang balik).

Otherwise lak. Aku sekarang tengah dok gila tengok SBS Running Man. Memang terbaik! Gila-gila, best, kelakar sampai nak terburai usus-usus dalam perut aku ni. kat opis tengok and balik rumah pon continue tengok gak. Memang hebat betul penangan Running Man. Ni semua sebab kawan aku gak si Intan. Dia yang dok perkenalkan aku dengan show ni. So, mungkin ade yang tak tahu. Jom kita kaji ape tuh Running Man.

About Running Man
Logo RM
Sekarang dah sampai episode 87 but aku masih tak tengok lagi. otw nak downloads. Akan di buat di Malaysia. kat KL and Johor kalau tak silap aku. Cast tetap. Tapi Guest berlainan tiap-tiap episode. Antara cast tetap ialah Yu Jae-suk, Ji Suk-jin, Kim Jong- kook, Gary, Ha-ha, Lee Kwang-su, Song Ji-hyo and Song Joong-ki. Memang lawak lah. Hehe.

Trademark or gelaran dorang.

Yu jae-suk ~ Yu-ruce Willis. ( dia ni national MC kat korea. Hem. lebih kurang cam Aznil lah)

Ji Suk-jin ~ Big Nose Older Brother. sebab nose dia besar. Haha.

Kim Jong-kook ~ Sparta! and Commander! sebab semua pemain takut dengan kecekapan dia tangkap pihak lawan. badan dia pon tegap tau.

Gary ~ Digelar Peaceful gary. sebab muke dia yang selalu buat pose tenang bila amek gambar. Tak boleh blah betul. Takde perasaan. Dia ni suke cakap "Stress!" bila orang tipu dia. Haha. lawak nya.

Ha-ah ~ Name famous nya Ha-roro. gabungan dari Ha-ah and Pororo. Ala. cerita kartun tuh. Ade masa gak dia ni suke berlakon or cam budak or playboy. Tak leh nampak gurl cantik sikit.

Lee Kwang-su ~ Gelaran : framer Kwang su. Suke bawak khabar angin yang tak betul. sengal!

Song Ji-hyo ~  satu-satu nya female member, dikenali sebagai Song Ji-yok, di mana "yok" ertinya "bersumpah" and  Mongg Ji-Hyo, di mana "Mong" ertinya "keliru", kerana ekspresi muka keliru.

Song Joong-ki ~ Flower Joong-ki. sebab muke nya hensem sangat-sangat. adushh. tergugat hati nurani aku.

Relationship hasil dari show ni
Seriusly, memang rugi kalau korang tak tengok. Ade ramai jemputan artis yang best-best. Aku ade ep.1 until ep. 82. Thanks kat Intan yang perkenalkan aku kat show ni. Hilang boring aku. Dah cam orang gila pulak tergelak sorang-sorang dalam bilik bila tengok show ni. So, korang bila nak tengok pulak? Hehehe.

Kat bawah ni aku de letak kan pictures kelakar. Aku print screen sendiri tau.

Cabaran yang best!
Ha-ah + Pororo = Ha-roro. Comel.
Cute Monday Couple!
Dari pictures ni kan. So, ape pendapat korang?? Hehe. Hope korang enjoy dengan entry aku ni. Tuh sajer dari coretan dak fisha. Peace.

Sekian Terima Kasih.


p/s : Suke gila kat song joog-ki. Comel+Handsome!
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

5 comments:

Puteri Diyana said... Reply

best ke kak cite running man?
nmpk cm best..tapi pu3 x tgk lagi.~hohoho

dyabunga said... Reply

dya nak tengok lah nnti..

Vanessa said... Reply

saya pun sama juga..kawan yang rekomen..

kwang soo ada satu lagi gelaran... Kang/Kwang-vatar...sebab cara jalan & lari dia pelik...muahahah(sy suke kat dia :P)

apapun, Running man Fighting!!

^_^ Zaza Nur Iman said... Reply

zaza tak pernah tgk lg..ramai kata best..tv berapa..

Sheeszshira Shiraz.... said... Reply

Shiraz mmg hantu Running Man..download dari 1st ep sampai skunk ep 86...Giler gempak...Terharu bila Haroro mention negara Malaysia ms dapat award thn lepas...Semua sebab RM..

http://nurulshiraz.blogspot.com/ <klu sudi follow balik!

done follow...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.