-->

Wednesday, March 14, 2012

First Time Beli Online

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hai kawan-kawanku sekalian. WW# rini byk ckp sikit. Hehe.

Jangan beli aku tau
Hohoho. (Gelak terbatuk-batuk.) Eh, yeke camtuh? Whatever lah kan. Korang mesti pernah beli secara online kan? Tak kesah lah komik,novel, kasut, tudung and sewaktu dengan nya. Tapi jangan beli orang secara online sudah lah kan. Hehehe.

Actually, aku baru dapat ritu. Ari rabu 7/3/2012 (Siap dengan tarikh tau). Nak tengok?? Sila tengok picture cun kat bawah ni yer kawan-kawan.

See? Teruja kejap!
Masuk-masuk bilik, tengok dah ade atas meja iron. Hehe. Bilik aku takde meja. Tuh yang makdak (aku dok sementara kat umah makcik aku sebab aku tengah praktikal) aku letak atas meja iron tuh. Hihihi. Ape lagi tersengih-sengih lah. But lagi tersengih, kalau someone special yang bagi. Kan-kan-kan? Right?

Nak tahu ape komik nye? Komik nya bertitle Desir-Desir Sakura. Sape pernah baca? Hehe. Cam budak-budak kan aku ni. Actually, komik ni aku dah pernah beli dulu masa aku form4 kalau tak silap, but dah hilang sebab si tukang peminjam tak pulang kan. Bila ditanya 1001 alasan dibaginya. Frust aku, dah lah guna duit aku sendiri. Geram betol!

So, sejak pada hari tuh. Aku cam was-was nak bagi orang pinjam barang aku. Aku just bagi kat orang yang aku rase boleh dipercayai. Di sebabkan dah hilang, aku beli lah jugak komik ni. Even lambat sikit sampai tapi aku tetap berpuas hati. Kalau korang nak jugak. Boleh KLIK SINI. But kena jadi ahli dulu tau.

Ni lah komik nya
Setakat ni aku dah ade 5 buah komik dari gempakstarz. Hehe. Hem. Tuh saje coretan dari dak fisha.

Sekian Terima Kasih. Peace!


p/s : tak tau bila nak start baca.
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

20 comments:

Vanessa said... Reply

saya dah baca,ngee~ *saya die-hard fan pelukis kmik tu.

kalau nak baca buku Usami Maki yg lain(takde dijual dlm M'sia), awk bole g baca online :) FOC~
Kalau berminat, singgah n tanya je kat blog saya.

^_^ Zaza Nur Iman said... Reply

wah..menarik komik ni...boleh la usha2 kt kedai nanti... ;)

nur nadzirah said... Reply

nad suke baca buku2 komik nie :) ade ea jual secara online? balas kat blog nad ea..

nur nadzirah said... Reply

nak2 :) dah letak kat "terjah" nad.. :D btw,nak jadi ahli tu ade kena bayaran ape2 tak ?

Muhd Asyraf said... Reply

Komik Naruto ad jual tak?? :D

Wani said... Reply

Laaaah.. Ingatkan apa, haha!
Dulu kmpul komik Gempak Starz jugak, dh cecah 50+. Yup, serius. Lepas tu timbang kati, haha!

Pka Rahim said... Reply

selalu jugak beli on9. macam2 :)

hi! jemput join segmen pka

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

tq :)

dyabunga said... Reply

dya tak pernah beli secara online..huhu

Yana Libra said... Reply

hehe..saya pun suka kumpul komik2 camni dulu..penuh kat rak tu~~ :p

♔Lady Ainaa♔ said... Reply

sy penggila komik sebegitu..sy ade seribu lebih komik gempakstarz...huaaaaaaa..boleh order secara online ek???? bolehlah sy buat nanti, xdelah susah2 nk keluar beli de update komik...mekasih share

EG said... Reply

Ok la tu. sekarang ni beli barang on9 lagi senang kot. Haha

Dak Fisha said... Reply

@Vanessa: oh yker. wahh. ok2 nt fisha dtg jenguk k. thanks tau.

Dak Fisha said... Reply

@^_^ Zaza Nur Iman: kan tapi ade gak yg dah takde. tu yg kene beli on9.

Dak Fisha said... Reply

@Wani: perghh. terbaik la tapi yg x terbaik ny dah timbg kati tuh. sygnyer.. :(

Dak Fisha said... Reply

@Pka Rahim: iyer?? hehe. orait dear :)

Dak Fisha said... Reply

@Yana Librayker. hehe. ade geng la ni. :)

Dak Fisha said... Reply

@♔Lady Ainaa♔uwahhh. byk nyer aina. biar betik nak borrow boleh. heheh

Dak Fisha said... Reply

@EG: betul2. fisha sokong. senang and cepat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.