-->

Thursday, March 22, 2012

Churp-Churp Sayang

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Holla kawan-kawan yang terbaik sekalian.

pliz. pliz.
Hem. Cuaca sekarang dah tak menentu. Kan?? Kalau di area seremban 2 ni. Bila time petang jer, tak sah lah kalau tak hujan. Hem. Susah betul nak balik rumah. Almaklum lah aku pergi kerja by motor. Kadang-kadang tuh terpaksa gak lah redah ajer hujan. Eish-eish-eish. Begini lah hidup ku selama 5 bulan berpraktikal. Heheh.

Berbalik pada title di atas. "Churp-Churp tersayang". Sape dah join churp-churp?? Sila-sila lah tinggalkan komen anda di entry ni yer. Hehehe. Bukan ape saje nak tahu and aku nak klik korang nya gak. ^^

Actually, aku baru jer join churp-churp ni. Nape baru join?? Sebab aku confius antara nuffnang and churp-churp. Ingatkan benda yang same. Hehehe. Setelah di selidik. baru lah terlopong mulut ni kejap! Oh begitu, Oh begini. Same rupenya cuma yang bezakan nya churp-churp ni kita boleh pilih iklan sendiri yang nak diletakkan dalam blog. Hohoho. (^O^)

comel churp-churp ni
So, ape kata kita bantu-membantu antara satu sama lain nak? Kita klik-klik churp-churp. Hehehe. Kat bawah ni aku ade letakkan link churp-churp aku.

http://my.churpchurp.com/dakfisha/share/HotlinkBagus
http://my.churpchurp.com/dakfisha/share/EraJoHaRa
http://my.churpchurp.com/dakfisha/share/MASF1
http://my.churpchurp.com/dakfisha/share/GarnierSinar
http://my.churpchurp.com/dakfisha/share/Agent77
http://my.churpchurp.com/dakfisha/share/CelcomXS
http://my.churpchurp.com/dakfisha/share/SamsungLMFAO3
http://my.churpchurp.com/dakfisha/share/churpchurp-invite

Hope korang boleh lah bantu aku yer. Baru lagi dalam dunia churp-churp ni. Hehehe. Jangan risau kalau korang dah klik. Inform aku tau. Tinggalkan komen korang. Insya-Allah. Aku akan menyusul ke churp-churp korang. Serius ni tau.

Sekian Terima Kasih. Peace.

p/s : tahniah kepada yang cemerlang in SPM. "batch 94"
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

10 comments:

Cik Nur said... Reply

selamat berchurp2.. cik nur klik sini.. :)

Cik Puan Muda Umi said... Reply

dah klik semua..gudluck ye...;)

p/s:kalau rajin,klik patung merah sebelah kanan blog sy ye..;)))))

9n0L4 said... Reply

kite klik 3. hee. ;)

Mieya Atiera said... Reply

Mieya singgah sambil klik iklan churpchurp kamu!

::CIK LYNN:: said... Reply

cik lynn xreti pn bnda2 cmni...hehe

Dak Fisha said... Reply

@Cik Puan Muda Umi: thank you so much dear. btw fisha da klik jugak kamu pny :)

Dak Fisha said... Reply

@9n0L4:terima kasih yer. heheh

Dak Fisha said... Reply

@::CIK LYNN::: takpe cik lynn. nt try la.. masyuk tau.,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.