-->

Wednesday, March 28, 2012

Berubah Untuk Sementara

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hello readers yang terkejut sekalian. Hehe ^^

Mesti korang masuk-masuk blog dak fisha ni jer terus terkejut. Hehehehe. "Aku salah blog ker ni". Lalalala. ( Tak tau nyanyi lagu pe). Actually, aku saje try-try tukar template. Try edit-edit sendiri. Akhirnya jadi lah seperti  yang korang tengah tengok sekarang ni. Jenuh jugak nak edit, sakit-sakit belakang aku. Fuhh. tapi aku puas hati lah jugak. Even aku pakai hentam keromo jer.

Old look (abaikan yg pink tuh)

New look. Pinky

So, aku nak mintak pendapatan and pandangan korang terhadap new template blog aku ni. Amacam? Korang selesa tak? or tak selesa? Ker nak aku stay dengan old template tuh. (actually, aku suke sangat dengan old template tuh but yang buat aku geram tuh. Header nya tak boleh masuk. Agak pelik sikit old template tuh).

Huhh. Mengeluh lagi. Ok. Never mind lah. Hehehe. Just sementara sajer. Suke-suke. Tapi yang kurang nya kat blog aku ni adalah takde header. Hem. Takpe-takpe. Coming soon yer. Nanti terjongok kat nun atas ni. Hohoho. (^O^).


p/s : dok pikir camne nak edit header tok blog ni. aishh. =='



Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

26 comments:

Cik Kay Jue said... Reply

bagi CKJ blog fisha sekrang lagi ok. cantik. memang ckj terkejut juga masa mula-mula masuk blog fisha. hehe.. terkesma gitu. hahaha..

hm.. cepat2 buat header ea. bagi ckj header tu penting untuk setiap blog. sebab header tu la identiti sesuatu blog tak ada header yang sama dengan orang lain punya blog betul tak?

ok happy blogging dear.. :)

faiz fakhirin said... Reply

pinky n look smart...lagi sedap mata memandang...hehe

najibah('; said... Reply

hello , cantik template yang pink nie dari yang lama ! btw , cepat2 buat header . baru bertambah cantik lagi cun melecun :)

[sutera kasih] said... Reply

cantik blog awk..kemas & nice..
nti buat la header lagi yaa utk bg seri :)

Yana Libra said... Reply

cantik je tengok..pandai awak edit2 ni..saya tak pandai..huhu~

Cahaya Qaseh said... Reply

pinky gurlz..... heee~~ ok.la ni.. yg pntg hasil keje sendiri lebih memuaskan hati.. ^^,

Dak Fisha said... Reply

@Cik Kay Jue: yeker. hehe. thanks ckj. fisha hargai pandangan ckj. fisha akan gune template ni.

Dak Fisha said... Reply

@faiz fakhirin: hehe. yeker. alhamdulillah. thanks faiz :)

Dak Fisha said... Reply

@najibah(';: thanks. hehe. otw nak buat.

Dak Fisha said... Reply

@[sutera kasih]: masyeh awk. heehe. ok2. otw nak buat la..

Dak Fisha said... Reply

@Yana Libra: yeker yana. masyeh. hehe. nanti try la kodek2 template tuh :)

Dak Fisha said... Reply

@Cahaya Qaseh: hehe. alhamdulillah. bersemangat ni tau. thanks yer. :)

Cik Nur said... Reply

cantiklah fisha..!
jgn sementara, selama2nya pun xpe..
dah cun ni... semuanya teratus.. :)
cun bangat..!
edit cmne..ajar lah sikit..hehehe

Puteri Diyana said... Reply

waaahh~..
akak..perubahan yg sgt drastik..hehee
lawaa + comey + cute laa blog akk daa.
kebaboommm gituh! hehehe
:D

roq said... Reply

haaaiiii....woot2 :)

Dak Fisha said... Reply

@Cik Nur: ok2 cik nur. fisha wat selame2ny :)

Cik Farhana said... Reply

Chantekla blog nih, soft pink & blue~ nice combination color ! ^^,

Sudah Follow u dear & thanks for following me (: KeepInTouch yaa (:

Dak Fisha said... Reply

@Cik Farhana: heheh. masyeh cik farhana. orait

Masz Sidek said... Reply

Yg baru lagi ok dr sebelum ni...
lembut jer warnanya... :D

Dak Fisha said... Reply

@Masz Sidek: yeker. terima kasih sebab bagi pandangan awk. :)

kay_are said... Reply

ok je pink ni.. takde r terang sampai sakit mate pun.. warne die lembut je.. yang penting leh bace entri ye tak? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.