-->

Friday, March 9, 2012

BEN ASHAARI Follow Blog Dak Fisha

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hello kawan-kawan tersayang sekalian.

hehe. tanpa segmen
Tengah syok-syok balas kunjungan kawan-kawan dari segmen Mr.Ben Ashaari sambil tengok rajalawak 6. Tetiba aku tengok kat followers aku. Fokus kat 447. Hem. Macam kenal jer. Aku gerakkan cursor aku kat avatar(gambarlah kan).

Ben Ashaari follow aku lah. Terima Kasih bebanyak sebab sudi follow blog aku yang tak seberapa ni. Alhamdulillah. Lagi semangat aku nak berblogging lepas ni. Nak tengok buktinya?

Terimas-Terimas Yer

Hem. "mesti ade gak yang cakap aku ni kecoh kan. Baru retis follow sikit dah kepoh". Hahaha. Whatever lah kan. Mesti korang pon dah di follow oleh dia kan. Peace. Yang di follow tuh, tahniah aku ucapkan. Hehehe.

p/s : hope lepas ni lyssa faizureen lak. kuikuikui.
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

15 comments:

Miss BaNu said... Reply

wah bestnyer blogger popular follow blog kan..tahniah..bukan sng diorang nk follow kan..

LiNda said... Reply

huuuu..bestnye..:)

::CIK LYNN:: said... Reply

hehehe...skanya dia...=p

Dak Fisha said... Reply

@Miss BaNu: tulah. tga terkejut lagi ni. thanks awk :)

Dak Fisha said... Reply

@::CIK LYNN::: hehe. suke plus terkejut :)

Jeremy said... Reply

Greetings!!! visiting here again...
Accountant Melbourne

Diyana Norman said... Reply

hehe sme lah kite... tahniah untk sesame kite hahah

logorithm said... Reply

Congrats! Mesti terasa seperti di awang-awangan jap kan? Hehe...

wanie mn said... Reply

ben ashari follow saya dkt twitter dgn add saya dkt fb, tp dia tak follow saya kat blog. huhu.

tu maknanya blog ni best!!! tu yg dia tertarik nak follow tu. hewhewhew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.