-->

Tuesday, March 6, 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Assalammualaikum. salam 1 Malaysia.


Hye-hye korang. Sihat tak? Hehehe. Bukak-bukak terus nampak Mr. Ben Ashaari buat segmen lagi. So, aku pon berminat and ape lagi aku pon join lah. 

Kenapa Dak Fisha Blog perlu dikritik?

Sebab nak tahu kelemahan blog ni. Nak tahu jugak ape pendapat korang kan. Lagipun aku on the way nak perbaiki blog ni. So, bagus jugak lah wujudnya segmen ni. 

Kita manusia tak lari dari buat kesilapan.

Tak pe. Aku boleh terima kutukkan korang. Hehe. Sila lah kritik yer.


Sekian Terima Kasih. Dari Dak Fisha. Peace.


Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

21 comments:

::Mastura Zakaria:: said... Reply

blog dah ok ni.taktau nak kutauk kat mana.haha.peace :)

Ain Zuhairi said... Reply

Blog awak ok, nice tapi perlu perbaiki lagi mcm letakla samting yg ceria ke..warna ceria..itu jela

Dari segmen sama... Jemput kritik...
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hidayah said... Reply

kritik tak reti.

tapi nak komen sikit la..

err..

yang iklan warna pink kat sebelah kiri nih.. "hatbit.my"

dah lindung sikit entry..

:)

tak nampak full enry belah kiri..

tapi masih boleh agak la ayat nye..

:)

Yuyu Ashari said... Reply

hai, yuyu singgah dr segmen sme. :). blog awak ok, cepat loading, tp meybe iklan heartbeat tu jgn tarok terapong cmtu. sbb susaa nak bace entry . :)

nah link kite, http://matakaca08.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram said... Reply

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

haz hany said... Reply

Salam perkenalan...
Blog yang simple n kemas...teruskan usaha..
silalah singgah ke blog sy..kalo mampu follow skali ya..hehehe
http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

komen lah apa yang kurang kat blog sy kerana sy masih baru dan masih belajar..TQVM

Muhamad Azam said... Reply

Blog ni simple, but VERY NICE

dah ok dah ni

jom gi blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Cik Ayu said... Reply

simple..

jom kritik blog CA

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] said... Reply

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

K O R I E said... Reply

salam,

Komen saya tentang blog ini

Header :xda header. y?
Warna :kombinasi warna dlm blog dah ok
Kekemasan :yeah, kemas dan sya nampak perkataan super junir di sidebar tu ;) i am elf too ^^
Overall : mmg simple ;)

balas kritikan di sini http://pinkexia.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Salam Ukhuwah ~

Cik Anis said... Reply

nice blog :)
follow pun sudah.
jom komen cik anis pulak..
jangan lupa follow ya
;)

http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Kay Jue said... Reply

blog awak ok.. kemas... :)

urm.. sudi tak exchange banner dengn saya?


http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said... Reply

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

blog ni dah cantik..:D
cuma sush lah nk baca entry kalau ada heartbeat

eyka said... Reply

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R said... Reply

dtg dr segmen abg ben,
blog awak..shida se ok je kemas :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

::CIK LYNN:: said... Reply

ok la sbb kmas...kalu ada header lg cntik...=)

gna layout wrna ceria pn ok gk...

[PCL] said... Reply

suka kekemasan cmgini la...

Rafflesia™ said... Reply

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

simple buat nice! =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rafflesia™ said... Reply

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

simple but nice! hihihi typo pulak td.. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

hafizaiman95 @ fizs said... Reply

blog ok dah.. kemas jer.. dh follow.. kritik blog sy pulak tau// http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.