-->

Thursday, March 8, 2012

Alkisah BroadBand Aku

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.

Hello readers tersayang sekalian. Sihat?


Shhh! Diam tau.
Actually, aku not in good mood sekarang. Rase macam malas nak post ape-ape. Tak tau lah nape. Tapi rindu pulak kat blog ni. Hati ni memencak-mencak nak bukak blog tengok korang. I'm serious ok. Hehe (Gelak jap). Takde mood boleh gelak lagi tau.

Just nak bagitau sikit about my beruk band MAXIS. Hohoho. Ritu. Connect device jer, tengok-tengok takde line. Aish masak pulak dah! Apesal ni?? So, aku dok lah terpikir-pikir apesal lah dengan beruk band aku ni. Dah lari balik hutan ke?? Hahaha. Gurau jer.

Nak tau sebab ape? Hahaha. (Gelak lagi)

Rupe-rupenya maxis dah matikan jap line beruk band aku sebab aku tak bayar 2 bulan. Kuang-kuang-kuang. Terkejut gak tau, sebab aku call maxis talk dengan pegawai perkhidmatan pelanggan (pegawai ker?). Hem. whatever lah kan.

Bila disoal selidik rupenya aku kena cek account aku secara online kat mylaunchpad. Huh. patot la tak dapat surat ker ape. Kena register and online rupenya. Seriously, aku baru tau sebab before ni aku pernah guna celcom tapi dapat surat. So, aku tak tahu pulak yang maxis kena online. (dah lah penutup beruk band pon lesap ke mane).

Ni la beruk band kesayangan aku
Terberhenti kejap lah dunia bloggy aku. Hem.

Tapi nasib baik ade someone yang tolong aku. Siape lagi kalau tak aku nye jantung hati. Nur Arif Md. Lip. Fuhh. Nasib baik ade dia tau. Kalau tak blurr-blurr kejap. Hehehe. So, aku bank-in kat dia. Dia yang tolong bayarkan. Even dia ade kat Kemaman, Terengganu.

Jauh di mata but dekat di hati
Hem. To Nur Arif tersayang. Terima Kasih bebanyak tau sebab tolong saya and sanggup bazirkan masa untuk saya hanya kerana beruk band. Saya appreciate sangat-sangat pengorbanan awak. Sayang awak sangat-sangat yer. (actually aku nak guna 'ayang' and 'abang' dalam ni tapi malu lah dengan korang). Hehehe.

Sekian Terima Kasih.

p/s : Tetiba mood bertukar ceria and bahagia. Doakan kami bahagia and kekal hingga ke akhir hayat yer. Amin-Amin Ya Rabbal Alamin. Hehe.
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.