-->

Sunday, February 26, 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

Assalammualaikum. Salam 1 Malaysia.


Hello readers ku yang perihatin sekalian.

Ayuh! Jom lah join segmen ni. Tarikh tutup 3/3/2012 pukul 11.59 pm.
Actually aku akan sentiase stalk blog MD. So, sejak dari hari first MD update pasal ni aku dah tahu tapi tak kesampaian hajat nak buat entry. Hehehe. Tapi sekarang dah buat. Yeah! Congrats Fisha.

Seronok jugak. Aku pon nak gak ramaikan follower kat blog aku. Tak kesah pon orang nak baca ke tak entry aku. yang penting korang follow. Hehe. "Tapi kali ni lebih mudah sikit. Korang tak perlu blogwalking ke blog lain tinggalkan pesanan "I follow you, follow me back". Tapi korang boleh main follow-follow terus jer dalam blog tuh." Ayat dari MD.

Then, Kepada MD. Fisha sokong sangat 1 Group=50. Bagus tol MD buat segmen camni. Nanti buat lah lagi yer. Hehe. Kalau korang nak join. Korang boleh KLIK SINI. Tak rugi pon. Cepat before terlambat. Ikut terma and syaratnyer tau.

So, blog bertuah yang telah di tag ialah :

 Zaza Nur Iman : http://sweetdicember.blogspot.com/
Cik Kiwi's : http://cikkiwis.blogspot.com/
Nur : http://thankz2you.blogspot.com
Aisyah Humaira : http://aisyahhumaira99.blogspot.com


p/s : Kepada yang di tag tuh. Selamat menjoin yer. :)
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

14 comments:

nur said... Reply

haha.. terima kasih tag.. hmm.. malas pulak nak join.. btw.. gud luck...

Dak Fisha said... Reply

@nur: WC. Hehe. its ok. terpulang pada awk.

^_^ Zaza Nur Iman said... Reply

tq tag zaza..menarik segmen ni..mcm nak join je nanti :)

Mr. Doctor said... Reply

Assalamualaikum.. TQ join segmen MD.. InshaAllah blog anda akan dimasukkan dalam group 3.. Boleh datang follow2 di blog MD 27/2/2012 bermula pukul 6pm...

Btw, Dah follow sini ^___^

Dak Fisha said... Reply

@^_^ Zaza Nur Iman: cepat zaza. sebelum terlambat.hehe

Ekin Tembam :) said... Reply

Singgah dan follow dari segmen yg sama :)
http://duniaekin.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

~ ADANDO ~ said... Reply

Follow menFollow...

Salam persahabatan di alam cyber.

keep and touch..

From: adando.blogspot.

Iera balqis said... Reply

salam dear ! done follow ur blogger.hit me back dear :) hummm..sye dri segmen yg sama (group 2) num 11..tq dear ;)

mashitah ismail said... Reply

hai (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

HuNNy said... Reply

follow u back dear

Diera Tekikushika said... Reply

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

QasehSuci said... Reply

Salam ukhwah...Qaseh datang dari group 1...follow awak...keep in touch k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

[ wanni ] said... Reply

Singgah dari group 2, salam perkenalan~ :D

http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.