-->

Thursday, February 16, 2012

Begin As New Blogger Again

Assalammulaikum. Salam 1 Malaysia.

Hello readers tersayang sekalian. Sihat tak?

Alhamdulillah. Aku bersyukur sangat-sangat sebab mood aku kembali again. Aku ingatkan bila peristiwa buruk tuh berlaku. aku dah takde hati nak buat blog lagi. Tapi disebabkan support kawan-kawan. Aku kembali jugak ke dunia blog ni. Hem. Takpe lah, bende dah lepas. Biarlah berlalu pergi kan.

Stress Kejap - Sumber

Untuk readers yang tak ingat aku tuh, actually korang ingat lagi URL ni? pabilaideatercetus.blogspot.com?? Huh. tulah blog lama aku. Da kene hack ler. Sodih sangat-sangat. Aku terus delete account blog tuh. Huh. Tension! So bermula lah hidup baru aku sebagai new blogger. Harap semua reader boleh terima aku semula yer. Peace!

Hem. Tak kesah kalau si hacker nak kata aku ni bodoh ker, bangang, bebal or ape-ape jenis perkataan pon. Aku tetap aku. Yer. Memang aku akui aku bodoh. Sebab tak jaga blog aku dengan baik. Bukan aku tak nak jaga, aku jaga sangat-sangat kot. Aku buat blog ni pon bukan untuk buat bisnes pon. Or aku ni bukan lah budak IT yang paham akan coding yang pelik-pelik ni. Memang takde orang nak ajar aku. So, nak buat camne? Aku really-really tak tahu.

Nak buat iklan jap. Ade sape-sape nak ajar aku, camne nak protect blog tak?Please.


Fuhh. Inilah Cobaan Hidup - Sumber

Huh. Dulu takde plak nak hack-hack ni. Nak kata aku salah klik url or link. Takde plak. Dah nama manusia kan. Tak boleh tengok kaum sendiri senang. Alasannya "BLOG KO KENA HACK ATAS KESALAHAN DIRI SENDIRI AND TAK DE SECURITY". Fine! aku tengah usaha sekarang ni and benda yang pernah berlaku ni aku akan jadikan pengajaran. Muktamad. Close this story about! Arghh.

Berbalik ke niat asal aku. About this new blog. Aku masih menggunakan template yang sama. Sebab aku really-really gemarkan template ni. Aku dah try template jenis lain. But tak berkesan jugak. So, aku harap korang semua boleh support aku seperti dulu, seperti mana aku support korang gak. Don't worry aku akan follow korang as soon as possible. Ok?

Sekian Terima Kasih.

p/s : Luahan hati murni aku.
Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

14 comments:

::Misz sunsWeetz:: said... Reply

jahatkan HACKER2 nie...ehm bile la diowg nk bertaubat hehe..actually Ms folo u la^6

^_^ Zaza Nur Iman said... Reply

risau juga..
pasal hack.ni..zaza folow :)

wanabee said... Reply

alahaiii...kesiannya ..aduh...sebelum2 ni pun ada juga blogger yg terpaksa buat blog baru.... emm..

takpe2..kitorang support balik , naikkan semngt dgn follow semula :D wee...

Dak Fisha said... Reply

@::Misz sunsWeetz:: : itulah. memang tak selamat org yg buat tuh.

Dak Fisha said... Reply

@^_^ Zaza Nur Iman : thanks zaza. zaza pon kene jaga blog zaza tau. jgn jadi cam, fisha. jadikan teladan :)

Dak Fisha said... Reply

@wanabee : terima kasih awk :) hehehe.

Dak Fisha said... Reply

@Hadi Jurimi: thanks. hehe. bersemangat semula :)

cik kiwi's said... Reply

takpa dear. semangat blogging tu ade lg..:)

Iffika | Ruslan said... Reply

sayang ! kita dah follow awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.