-->

Friday, February 21, 2014

Perubahan baru 2014

Salam 1 Malaysia.

Hye-hye U alls. 

Ape khabar kah anda?
Tak lupa gak pada blog yang terlampau lama ku tinggalkan. Haha. 8 months. sobsob. sadis kot. Tapi alhamdulillah. Insyaallah tahun 2014 aku akan cuba curik masa update entry. Huhu (^_^)

Kepada kengkawan yang dicintai. sorry sebab dah lama tak blogwalking ke blog korang. Maklum le busy then takdo internet bulan-bulan sekarang agak memayahkan aku nak skodeng-skodeng blog korang. Huhu. Jangan marah and kecik hati yee. hehe. :)

Jangan risau aku tak pernah lupa kan korang semua. hehe. Just nak share dengan korang. aku dengan bangga nye nak gitau yang aku dah ubah penampilan sikit kat blog aku ni. Hurmmm. Ke pinked pinked. (sesuka hati je tambah 'ed' tu). cer tengok gambar di bawah ni yer. Hukhuk. :S


Old version
2014 version





 Yang latest ni cuma header je belum create lagi. Tengah cari ilham. Tak pun tunggu idea dari langit. Haha. Still memikirkan camno nak bagi kelainan sikit dari before ni. Poning gak sebab aku ni agak kurang kreatif. Asyik nak letak kartun je. Haha. Insyaallah akan berusaha bersungguh-sungguh. Peace!! :D


Sebenarnye banyak benda lagi nak cerita. Cuma masa tak mengizinkan. Cewahh. Mesti korang tertanya-tanya kenapa aku tetiba senyam kan?? Haha. Just tunggu next entry. Dak Fisha akan kembali seperti. Insyaallah. Moga-moga begitu lah. Amin.


See you soon u alls. Love u. :)


p/s: Masa dalam proses mengenali balik setiap inci setting dalam blog ni. Err. itulah lama sangat tinggal kan dah kaku kelu. Hapah pun tak paham. Kekoknye. Doakan aku jadi teror cam dulu. Wakaka. :)




Thanks sebab baca entry Dak Fisha. Jom lah like and komen pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2012. All Right Reserved by Fisha Adura.